מחממים תנור ל-180 מעלות.
פורסים את בצק העלים על משטח עבודה נקי ומרדדים אותו מעט כדי שלא יהיה עבה מידי.
מורחים עליו בעזרת כף או מרית את רסק העגבניות ומפזרים מעט אורגנו או תימין.
מעל הרסק מפזרים גבינה צהובה מגוררת. אני חתכתי פרוסות גבינה צהובה לחתיכות קטנות כי לא היתה לי גבינה מגוררת. עבד טוב גם.
מגלגלים את הבצק וחותכים חתיכות בעובי של 3 ס״מ בערך.
אם רוצים להכין שבלולים קטנטנים אז לא מגלגלים את כל הבצק בבת אחת. עושים גלגול וחצי של הבצק וחותכים אותו מהמשך הבצק. למעשה מייצרים ״צינורות״ דקים של בצק ואותם חותכים בעובי של 2 ס״מ בערך. שימו לב לעשות גלגול וחצי כדי שייווצר שבלול שלא יפתח.
את השבלולים מניחים בתבנית קאפקייקס שעוזרת להם לשמור על הצורה ומכניסים לתנור ל-20-25 דקות עד שהם מקבלים צבע יפה.